Новини Пріоком

Фахівці "Пріоком" готуються до нового проекту спільно з компанією Huawei

5 березня, 2011

Компанія "Пріоком" розпочинає роботу над новим проектом з модернізації та розширенню пакетної мережі одного з найбільших операторів Україні на базі обладнання китайського виробника Huawei. Спільна праця розпочалася з курсу навчання з комутаторів третього рівня серії Datacom для фахівців "Пріоком".

Програма тренінгу, що тривав 9 днів, охопила знайомство з технічними характеристиками й yовинками, розробленими для перспективних систем широкосмугового зв'язку, а також з правилами налаштування та особливостями обслуговування нового рішення, що дозволить фахівцям "Пріоком" оптимізувати процес інсталяції й використання технологій та обладнання Huawei, що буде
задіяно в проекті.

У ході навчання висококваліфіковані інженери "Пріоком" ознайомилися з побудовою мереж доступу та мереж агрегації на базі комутаторів Quidway різних серій.

Кожному учаснику було надано можливість практично відпрацювати базові питання й самостійно провести ряд вимірів та тестування обладнання Huawei у власній лабораторії компанії "Пріоком", що оснащено сучасним телекомунікаційним обладнанням.

"Це перший досвід проведення подібного навчання на базі навчального класу лабораторії "Пріоком" - говорить системний інженер 1-ї категорії "Пріоком" Сергій Петренко, - тренінг поглибив наші знання у галузі побудови гетерогенних мультисервісних мереж передачі даних, і допоможе нам максимально використовувати всі функціональні можливості технології та обладнання при модернізації мережі оператора".

Початок робіт "Пріоком" за проектом модернізації мережі на базі обладнання Huawei планується у квітні поточного року.

Huawei - www.huawei.com/ru/ - лідер у сфері телекомунікаційних мереж нового покоління. Клієнтами компанії є 45 з 50 найбільших світових операторів, а кількість абонентів перевищує один мільярд чоловік. Компанія надає своїм клієнтам інноваційні продукти, рішення і послуги, створені за конкретним вимогам замовників, здатні забезпечити їм довгостроковий прибуток і потенціал для розвитку.

Priocom Corp. 1999 — 2018. Всі права захищені