Новини Пріоком

"Пріоком" автоматизував послуги широкосмугового доступу в 2Day Telecom

2 жовтня, 2013

«Пріоком», український системний інтегратор, впровадив комплексне OSS рішення для телекомунікаційного оператора Казахстану, компанії «2Day Telecom».

Рішення компанії «Пріоком» автоматизує процеси надання послуг широкосмугового доступу абонентам «2Day Telecom» і забезпечує збір, облік та актуалізацію даних про мережеве обладнання. Рішення також дозволяє управляти і виконувати в автоматичному режимі завдання по конфігурації, налаштуванні та контролю параметрів елементів мережі.

У складі OSS рішення реалізовано веб-портал, який дозволяє операторам call-центру контролювати стан обладнання і технічні параметри послуг абонентів у режимі реального часу. Наявність цієї інформації в момент дзвінка значно підвищує оперативність обробки звернень.

У рамках проекту команда «Пріоком» виконала інтеграцію рішення з існуючими системами компанії «2Day Telecom» - CRM, білінгової системою і системою обліку мережевих ресурсів.

«Автоматизація процесів обслуговування мережевого обладнання та абонентської підтримки дозволяє підвищити якість надаваних послуг, знизити вплив людського фактору і реальні витрати на підтримку та розвиток мережі, - зазначив Олексій Слітенко, керівник управління розробки інформаційних систем «Пріоком». - Наша система спрямована на те, щоб звести до мінімуму прості і рутинні операції співробітників «2Day Telecom» і підвищити якість і надійність послуг широкосмугового доступу в інтернет».

«Ми, як один з провідних операторів, прагнемо автоматизувати технологічні процеси, які спрямовані на підвищення якості надання послуг нашим клієнтам. Нове OSS рішення від системного інтегратора України «Пріоком» буде використовуватися для скорочення часу вирішення інцидентів, пов'язаних з абонентським обслуговуванням і вдосконалення комфортних умов користування послугою «Інтернет вдома», - коментує Віктор Грибан, генеральний директор компанії «2Day Telecom» (Beeline).

«2DAY Telecom» - телекомунікаційний оператор, який входить до групи компаній "Вимпелком". Компанія надає широкий спектр телекомунікаційних послуг, заснованих на використанні новітніх технологій, що включає послуги телефонії, доступ в Інтернет по комутованих і виділених лініях, побудови приватних корпоративних мереж та ін www.2day.kz

Priocom Corp. 1999 — 2018. Всі права захищені