Новини Пріоком

"Пріоком" стає партнером NetApp

20 березня, 2013

Провідний український системний інтегратор "Пріоком" підписав партнерську угоду з NetApp - світовим лідером продуктів і рішень для зберігання та обробки даних.

Партнерством з NetApp "Пріоком"розширює свої технологічні компетенції і спектр послуг. Тепер побудову та модернізацію центрів обробки даних компанія буде здійснювати також на системах компанії NetApp. Інфраструктурні рішення "Пріоком" на базі продуктів NetApp покликані забезпечити підприємствам ефективну роботу з даними будь-якого обсягу та за будь-якого територіального розподілення підрозділів.

Олег Пилипенко, директор з маркетингу та продажу "Пріоком": "Партнерство з NetApp стратегічно важливо для "Пріоком", оскільки дозволяє не тільки розширити спектр пропозиції апаратного та програмного забезпечення для своїх замовників, а й зміцнити свої позиції в сегменті ЦОД."

Володимир Новіков, директор з розвитку бізнесу NetApp в країнах СНД: "Україна для NetApp - один з пріоритетних ринків, тому ми надаємо великого значення розвитку бізнесу з компанією "Пріоком". Високий професіоналізм і прагнення "Пріоком" до розвитку бізнесу NetApp в Україні дозволяє нашим компаніям надавати замовникам технології та рішення для побудови гнучкої та ефективної ІТ-інфраструктури".

Займаючись побудовою, модернізацією і підтримкою ІТ-інфраструктури телекомунікаційних операторів і великих підприємств протягом більше 13 років, "Пріоком" постійно розвиває свої технологічні та сервісні можливості, щоб надавати своїм замовникам найоптимальніші, ефективні і найбільш повні рішення.

Про NetApp

Створювані NetApp інноваційні рішення для зберігання і управління даними кардинально скорочують витрати і забезпечують прискорений розвиток бізнесу. Наша прихильність власним цінностям і відмінна робоча середу забезпечують довгостроковий зростання і успіх як для нас самих, так і для наших постійних партнерів і замовників. Інформацію про те, як NetApp допомагає компаніям в усьому світі швидше і ефективніше досягати поставлених цілей см. на веб-сайті www.netapp.ru

Priocom Corp. 1999 — 2018. Всі права захищені