5 червня 2015 в Києві пройшов Міжнародний форум корпоративних секретарів

5 червня 2015 в Києві пройшов Міжнародний форум корпоративних секретарів

,

5 червня 2015 в Києві пройшов Міжнародний форум корпоративних секретарів «Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції », це єдиний в Україні регулярний професійний захід у сфері корпоративного управління і головний майданчик для обговорення нормативних новацій, кращої практики, передового досвіду зарубіжних колег у сфері корпоративного права та управління.

Форум відбувся за підтримки Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Фонду державного майна України, Української асоціації інвестиційного бізнесу, Ліги страхових організацій України, ПАРД та АФП, Асоціації правників України, Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України, Асоціації адвокатів України, Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку Україна, Центру комерційного права, Американо-української ділової ради та Міжнародного інституту бізнесу.

У рамках форуму проходив конкурс «Корпоративний секретар року», який визначив найбільш успішного та ефективного корпоративного секретаря за минулі 2013 - 2014 рр.

Диплом лауреата «Корпоративний секретар року» є громадською нагородою, який вручається переможцям за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління. У конкурсі взяли участь корпоративні секретарі багатьох провідних компаній України та ті, хто виконує функції корпоративних секретарів в своїх компаніях.

Лауреатом Конкурсу «Корпоративний секретар року 2013-2014», а також переможцем у номінації партнера Форуму Investoir Relations Agency «За кращу IR-практику» - для корпоративних секретарів, які виявили високе мистецтво корпоративних комунікацій з акціонерами та інвесторами стала Корпоративний секретар, Керівник юридично - договірного відділу ПрАТ «Пріоком» Юлія Матата.

Вітаємо Юлію з настільки високою і заслуженою нагородою та бажаємо їй нових звершень, подальшого процвітання і благополуччя!

Priocom Corp. 1999 — 2017. Всі права захищені